VÄSYTTÄÄ niin. Silti pitää kököttää ylhäällä, väijyä tätä helkutin Pussycat Dollsia (oikeasti, kuinka alas sitä voi oikein vajota... tän jälkeen ajattelin yrittää jaksaa vielä ainakin puoli jaksoa BB:tä) ja samalla toivoa, että Facebookissa tapahtuisi jotain niin kiinnostavaa, että jaksaisin sen voimalla nostaa ruhoni soffalta ja valahtaa alakertaan peiton alle. Ei tunnu toive vaan toteutuvan.

(Välihuomio: Suomeenkin tuodaan poledancing-tunnit. Mietin hetken ihan vakavissani uuden harrasteen aloittamista, mutta tajusin että vatsan tästä kasvaessa näky voisi olla vähintäänkin groteski.)

* * *

Miehenmokoma lensi tänään Berliiniin, Popkomiin. Ai että olenko kade. Jos oltais sikarikkaita, niin olisin hoitovapaalla ja oltais voitu lähteä sinne perhematkalle. Koska olemme keskituloisia ja raskaasti asuntoveloissa, tyydymme Iisuksen kanssa fiilistelemään täällä Espoon metsissä ja viettämään laatuaikaa keskenämme. Hyvä sekin. Isa muuten söi tänään useamman lusikallisen iltapuuroa ihan itse. Aika monta lusikallista meni myös pöydälle.

Tästä alkaa tulla sellaista jäsentämätöntä tajunnanvirtaa, että menen soseuttamaan levyllä kiehuvat sosekeittotarpeet ja valun Babylonhotellikirjan pariin alakertaan. Toivottavasti Isa nukkuu hyvin.

Ja Marsi, sun on ihan pakko rekkaroitua Facebookiin kanssa! Tää on virallinen kutsu!