Laurelin paiskasi vaatemeemillä. Kivaa!

vaatteet.jpg

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä.Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Tunnustan lukeneeni haasteen jo duunipäivän aikana. Silloin ylläni oli:

- Alusvaatteet. Ei mitään erikoista, vaan - no, alusvaatteet.
- Mustat, paksut villasekoitesukkikset Lindexiltä. Voin vain suositella. Yhtä isompi koko kuin yleensä istuu myös turvotuksen kanssa eikä purista tahi putoa.
- Harmaat säärystimet Lindexiltä
- Harmaat korkonilkkurit Biancolta. Loistava alelöytö - ovh 120 €, maksoin 29 €
- Musta trikoopaita Onlyltä, siinon kyljissä kivat rypytykset ja hihoissa kanssa
- Harmaa "säkkimekko", joka löytyi eilen Onlylta.

Juur nyt, kun Iisuspiisku on avitettu höyhensaarille ja edustuskuteet on voitu nakata kaakkoon, on päällä em. musta trikoopaita ja ihanat, viime raskauden viime metreillä Hooämmältä ostetut äitiysverskat kokoa XLarge. Ihan suosikkiparhaat kotihousut!

Mun täytyy tunnustaa, että haasteen eteenpäinheitto jää nyt muiden harteille... valitettavasti mulla ei oikein ole ketään ketä haastaa, ennenkuin kommenttilaatikkoon ilmoittautuu lisää uskalikkoja vakkarilukijoita. Vink vink :) .

* * *

Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että mä olen tosi iloinen niistä vähistä vaatehankinnoista, mitä olen viime aikoina tehnyt. Kaikki on olleet tosi nappiostoksia ja nyt pyöristyvän vatsanseudun myötä on moni aiemmin jo "enmätätätuukuitenkaanenääikinäkäyttämään" -leiman saanut vaatekappale kokenutkin yllättävän renessanssin. Viime aikojen ostoksia on olleet ylläkin mainitu harmaa säkkimekko sekä tummanvihreä, henkselillinen neulemekko mistä tykkään ihan erityisesti. Samoin kenkätilanne on nyt parempi kuin vuosikausiin, ei hajuakaan mistä moinen johtuu.

Sen verran on hankintalistalla vielä, että yhdet kapoiset äitiysfarkut aion talveksi ostaa. Muuten meinaan pärjätä ihan tavallisilla vaatteilla - trikoo joustaa ja sillä on käyttöä myös sitten, kun sisarus on vatsanpeitteiden toisella puolen.

* * * 

Voi jotta, Kauhukeittiön finalistit selvisi juuri. Vitsit että Gordon Ramsey on kova jätkä. Mutta arvatkaas, mikä alkaa Subikanavalta ihan pian? TOP CHEF! Jos Muodin huipulle oli mielestäsi hyvä, niin diggaat varmalla tästäkin, taustajengi on osapuilleen sama mutta nyt kisaa designereiden sijaan kokit eiku keittiömestarit.

Toinen hyvä Subiuutuus (juujuu, mainontaa, mainontaa) on BBC:n Hotel Babylon. Tai ainakin se kirja on mainiota hömppää, aloitin sen tänään ja on se sarjakin varmaan katsottava. Brittisarjoissa on vaan se vika, että kaudet on ihan tautisen lyhyitä - siinä, missä jenkkituotannon yksi kausi kestää yleensä 12 tai enemmän jaksoa, on brittikausi usein vain kuuden tai kahdeksan jakson mittainen.