a2Z9tPv9qkhEkgKzQmS0ja-30.image.jpg

Aloitetaan eilisillan postauksen välihuomautuksesta, jossa ikäänkuin ohimennen kerron, että niska on vähän kipeä toiselta puolen eikä kipugeeli oikein tunnu tehoavan. Suorana jatkona tapahtui seuraavaa: selkä (mun ylivoimainen ongelmakohta numero yksi, ikuinen kipupisteeni mihin ei muka mikään auta) on ollut joogasta lähtien oireeton eli jooga = hyvä. Kun taas huonojen imetysasentojen (kiitos joululahjakirjojen, suosittelen kyllä sekä Huolimattomia että Lasisilmää) takia tuonne niskaan oli jäänyt jokin jumitus, joka innostui tuosta joogasta - hyvää nukkuma-asentoa ei löytynyt millään ja nukahdettuani joskus kahden aikaan heräsin viideltä Isan ähinään ja siihen, että niskaan sattui sen verran että liikkumisesta ei tahtonut tulla mitään. Että semmosta. Onneksi kylppärin kätköistä löytyi viime lääkärireissulla (noidannuoli yläselässä) saatua särkylääkettä, ilmeisen tuhtia troppia, jolla pahin kipu taittui sen verran että uni tuli tyttären ruokailun päälle, joskus kuuden jälkeen.

Herätyskello soi kasilta, löin sen kiinni, ruokin lapsen puolihorteessa ja jossain vaiheessa tajusin, että kello on lähempänä kymmentä ja muskari alkaisi kymmentä yli yksitoista. Nice. Oltiin paikalla just ja just, hintana se, että mä en syönyt saati juonut mitään, en meikannut tahi laittanut hiuksiani. Mestoilla selvisi, että vauvamuskari on ilmeisesti jonkinlainen näytön paikka äiti-ihmisille, lapsoset oli puettu niiiiiin vimosen päälle että mua alkoi suorastaan jurppia omat (siis Iisuksen) vaatevalinnat. Kyllä, näin pieni voi ihminen sielultaan olla, hävettää. Itse muskari oli kiva, mahdottoman yksinkertaisia laululeikkejä, vähän Straussin Tonavan aaltoja ja sensellaista, tyttö tykkäsi kyllä (se tykkää mistä vaan mikä viittaa laulamiseen, se on huomattu jo moneen kertaan. Tallenteelta tähän mennessä parhaiten on pudonnut isänsä soittamat Sentencedin Noose ja Maukka Perusjätkän Säpinää...) eli jatketaan tuota harrastetta.

Jotenkin koko aamuhässäkästä jäi aika nurja olo, kaiken lisäksi mä oikein säikähdin kun Isa alkoi yskiä meidän tehdessä lähtöä muskarimestoilta. Flunssa on siis päällä vieläkin eli suunniteltu Espoonkeikaus jäi väliin. Tuohon puoleenpäivään sattui vielä pari muutakin suoranaista vitutusta aiheuttanutta hetkeä ja oli pakko keksiä jotain, millä saada paha ilma pois keuhkoista. Lopputulemana käytiin vauvan nukahdettua Ärkällä ostamassa julmetun pahaa urheilujuomaa evääksi ja käveltiin pari tuntia ympäri pohjois-Helsinkiä. Laskin, että tänään on oltu ainakin Kumpulassa, Metsälässä, Käpylässä ja Oulunkylässä. Muistiin merkittäköön, että Metsälästä löytyy paljon hyvää, ennenäkemätöntä käveltävää ja meiltä pääsisi ulkoilureittejä pitkin melko pätevästi myös Haagaan.

Kävelylenkin jälkeen vitutus (anteeksi kielenkäyttöni) oli jo huomattavasti pienempää, lisäksi Isa nukkui (liian, kuten nyt illalla selvisi...) hyvät päiväunet ja M soitti, että ehtii käymään kotona ennen illan Tavastiarientoja - siinä yksi vinkumisen aihe lisää, vaikkei miesparalla noita ole viime aikoina pahemmin ollutkaan. Ilta sujui ihan näppärästi, paitsi että Isan nukkumaan meno onnistui taas lähempänä puolta kahtatoista. Ihan hyvin, jos ajattelee että iltatoimet aloitettiin tänään tuossa klo 21... no, unipätkät on pitkiä joten mä en mussuta... huomenna on rokotusten takia aikainen herätys, pitää olla Stadissa jo puolen kymmenen aikaan. JOS tyttö ei saa mitään inhottavia reaktioita, niin haluaisin käydä vähän koluamassa myös Suomalaisen kirjakaupan alelaareja. Katsotaan.

Summa summarum: imetys on vaarallista, sillä saa hartiansa helposti jumiin. Jooga ja jumppa on vaarallisia, koska yhden pulman poistuessa voi tilalle tulla lisää. Sosiaaliset kontaktit on kivoja, mutta kun nekin voi joskus aiheuttaa kiristystä. Lapsi on ihana, mutta jos se valvoo kamalan myöhään seuraa siitä univaje, joka on vaarallinen. Bloggaaminen on oiva keino purkaa mieltään, mutta se se vasta niskaa jumittaakin ja näissä olosuhteissa on myös yksi syy valvomiselle. Elämä vaarantaa terveytesi. Täältä tähän.

* * *

Satu, ne kategoriat löytyy siitä kirjoituslaatikon alapuolelta. Näppäriä. Ja niitä pystyy luomaan näin tarpeen tullen lisää :) .