Me ollaan oltu tänään niin reippaita, että alustavat ristiäis-speksit alkaa olla kasassa! Tuohan siis vaati kokonaista yhden puhelinsoiton, mutta joka tapauksessa. Kaste hoidetaan kirkolla ja pappikin on jo buukattu, saatiin juur se päivä mitä suunniteltiinkin. Oikeinkin mukavaa.

kirkko.JPG
Kuvassa Mirden tuleva kastekirkko.


Tää päivä on mennyt kutakuinkin siinä normaalissa parin tunnin rytmissä, kolmesta viiteen oltiin pihalla ja nyt tyttö on aiiiivan kanttuvei. Tehtiin kunnon lenkki ja käytiin moikkaamassa ystävätärtä työpaikallaan - ja toivottavasti ei tuhottu leidin koko lopputyöpäivää, me kun jäätiin ihan vähän vaan suustamme kiinni, mulla ei ole hajuakaan kauanko me juoruttiin siinä pihalla, mä veikkaan että varmaan puoli tuntia ainakin. Siksipä merkkasin tuonne kyttäsivulle tän päivän liikkumisiksi puolentoista tunnin kävelyn, mä veikkaan että se on aika lähellä totuutta. Jalka ei juur vihoitellut, en tiedä johtuuko tukipohjallisista, jotka mä muistin viimeinkin vaihtaa käyttökenkiin. Toki nyt on aika ryytynyt olo, mutta tiskaamaan tässä varmaan on ryhdyttävä. M vahtaa tyttöä, tosin noin nukkuvana siinä ei juur vahtimista ole, osaa halutessaan olla yksi enkeli tuo pikkuihminen.

Tähän vielä pieni ylistyslaulu lähi-lenkkimaastoille! Ainakin täällä pohjoisessa Helsingissä alkaa olla tosi kaunis ruska ja tuolla hiekkateillä risteillessä tulee oikeesti tosi hyvä fiilis. Tytär uinui tällä kertaa lähes koko lenkin ajan, tai niin päättelin siitä ettei kärryistä kuulunut minkäänlaisia protestoinnin ääniä. Mutta tosiaan, kun sillon joitain vuosia sitten funtsittiin josko tää seutu olisi hyvä paikka asettua, niin oltiin enemmän oikeassa kuin kuvitella saattoi. Tän päivän lenkki oli Koskelantie päästä päähän (etsin suutaria, en löytänyt kuin lukkoliikkeen...) siitä Vallinkoskentietä (vai katuko se nyt on?) Kumpulaan ja Intiankatua (vai olikohan se Kaironkatu? Eivoimuistaakaikkee) Arabiaan ja sieltä sitten suorinta tietä kotiin. Ja ihan mainio meininki, samalla bongasin TAAS pihakirppis-asiaa; Kumpulassa on tulevana sunnuntaina isompikin kirpputori, pitänee mennä tsekkaamaan mitä kaikkea sieltä löytyisi. Viime sunnuntain kirppistelythän meni vähän ohi, kas kun päästiin baanalle vasta niin myöhään.