Iisusraasu on kipeä, ihan kamalassa räkätaudissa ja mun pää halkeilee neljän seinän sisällä. Ihan kamalaa tuskaa, kaksi päivää vasta takana ja mä olen ihan hoitoon kypsä (maailmankaikkeuden huonoin äiti ei jaksa kököttää sisällä sairaan lapsen kanssa. Olen säälittävä.) - onneksi huomisiltana pääsee aikuis-jumppaan!

Aikani kuluksi mä olen miettinyt sitä mahdollista tulevaa alakerran vessaremonttia ja hommassa on edetty nyt siihen malliin, että yksi alan yritys tulee tekemään tarkankin arvion jo perjantai-iltapäivänä. Kyseisen putiikin kautta saa kaiken aina asennuksista pyyhekoukkuihin asti, joten se olisi siinä mielessä kovin kiinnostava vaihtoehto. Tokikin avaimet käteen -toteutus sitten maksaakin. Mutta katsotaan.

Tähän mennessä asunnossa on tehty seuraavaa: olohuoneen seinäpinnat uusittu. Ensin revittiin pari kerrosta vanhaa tapettia, sitten maalattiin ja tapiseerattiin.Sama tehtiin meidän makuuhuoneessa. Keittiön koneet vaihdettiin liesituuletinta lukuunottamatta. Porraskuilu maalattiin (tosin tehtiin huonoa työtä ja se maali pitää vetää uusiksi eteisen pintahommien yhteydessä).

hanna31.jpg

Tätä tapettia on meidän olohuoneen päätyseinä sekä makkarin sängynpäätyseinä. Borästapeterin Hanna-mallistoa, suunnitellut Hanna Werning.

Tulossa on sälekaihtimet kaikkiin isoihin ikkunoihin. Sama toimittaja lupasi tarjouksen myös liukuovista eteisen naulakkoon ja Isan huoneeseen - siellä on siis ihan hyvät kaappirungot, mutta kiskot ja ovet pitää uusia. Eteinen pitää maalata (ja mahdollisesti haluan sielläkin vähän tapetoida, saa kattoo). Isan huone on kokonaan aloittamatta: sieltä poistetaan tapetit, tasoitetaan seinät ja maalataan... lisäksi aion väsätä sinne jonkinlaisen seinämaalauksen.

Bor%e5s%20Cotton.jpg
Samaisen Hanna Werningin Borås Cottonille suunnittelema kangas. Isan huoneeseen tulee verhot tästä - huone on remontoimatta, mutta verhot hankittu... näin meillä.

Se vessahommahan tulee olemaan kokoluokaltaan ihan eri kuin tää itse tehty pikku pintaremontti. Mutta kun ne nykyiset muovimatto ja -tapetit on niin ankeat! Sitten kun sen nyt teettää hyvin, niin sittenpä on tehty. Pitäis vaan varmaan ennen perjantaita päättää, millainen me siitä halutaan... lopuksi jotain tunnelma-referenssiä siitä, mikä vois olla ihan kiva - paitsi että tilahan ei siis ole mikään ihana spa-kokoinen kylppis, vaan ihan tavallistakin tavallisempi rivitalon pikku-vessa :) .

PEOPLE%20OCEAN%20MEDIUM_wb.jpgPEOPLE%20TABAC%20FASHION_wb.jpg