nappy-bag-black.jpg


Veska on nyt sitten pakattu. Tuommonen, ihan sama kuin kuvassa. Ajattelin että mätetään nyt synnärikamat sinne, jotta tulee ainakin käytettyä - tuo on siis sellainen oheis-tilaus mitä M nikotteli aika pitkään niiden vaunujen kanssa mutta mä pidin pääni ja sain kuin sainkin tuon matchaavan veskan mukaan. Hoitolaukku se on nimeltään, mutta eipä tuo nyt normaalista olkalaukusta eroa juuri mitenkään. Aika sporttinen, eikös... :)

Sisältöä piti hetken miettiä ja kai sieltä jotain puuttuukin. Vaikka neuvolasta kuinka muuta sanottiinkin, niin mä vähän niinkuin varustaudun olemaan omissa vaatteissa, ihan siltä varalta notta jos ne sairaalan kuteet alkaa ahistaa tosissaan. JOS koko homma (tai siis aika sen jälkeen) tuntuu ihan pelkältä erite-showlta, niin paree on pysyä talon releissä, koska ne voi sitten tarvittaessa vaihtaa koska vain ja pyykkikone pyörii myöskin HUSin piikkiin.

Tämmöstä siellä nyt sitten on:
* omat toffelit (näitä suositeltiin)
* imetysliivit / aluspaita
* parit sukat + alusvaatteet
* olobyysat (mallia äitiys, ei tää maha kuitenkaan jää sinne synnytyssaliin)
* pari toppia
* verskatakki (XL, jota oon käyttänyt tän pötsin kanssa)
* liivinsuojia
* hygivehkeet, huulirasvaa, hiusvahaa yms. turhamaisuus-osastoa
* vesipullo (sellainen sporttikorkkimalli, toimii myös pötköllään)

Mä en kertakaikkiaan keksi oikein muuta. Jonkun paperbackdekkarin voisi periaatteessa nakata mukaan ihan siltä varaa, että aika tulee pitkäksi, samoin musat puuttuu kokoelmasta kokonaan. iPod pitää ladata ja kyllä mä muutaman levynkin otan, tässä listaa nyt harkinnassa olevista:

* Magyar Posse: Kings of Time
* Erykah Bady: Baduism
* Nouvelle Vague: Nouvelle Vague
* Audioslave: Audioslave
* Astrid Swan: Poverina
* Von Hertzen Bros: Approach
*Maj Karma: Ukkonen (joka muuten meni suoraan listaykköseksi tällä viikolla, jee!)

16748.jpg

(Tuo mun lista muuttuu päivän mukaan, onneksi tosiaan podilla on liuta sellaista musaa mitä sitten varuulta kuunnella. Saa M ottaa omankin settinsä mukaan, koska se on ollut ahkerampi soittolistamies kuin mä).

Kamalan mutkikkaalta tuntuu tämä. Periaatteessa kun pakkaa samalla lailla kuin mille tahansa muutama yö pois kotoa (ja vielä ihan lähellä kotia) -reissulle, mutta jotain mystisen juhlallista siinä on. Yleensä kun tietää tarkkaan, milloin pitää olla ja missä, nyt ei. Ja kun tässä on sekin, ettei yhtään tiedä millainen meidän elämä on sitten kun me tullaan sieltä kotiin. Tai siis tosi erilainen, joo, mutta kuitenkin.

* * *

Hesukselle pakkasin kanssa. Sen yhden Tärkeän Vaatekerran, missä olisi ehkä hyvä kotiutua. Toki tässä voi käydä (mun mäihällä todennäköisesti käykin) niin, että ihmistaimi on kotiinlähtövaiheessa sen kokoinen, ettei nuo suunnitellut vaatteet mahdu sille päälle mutta eipä hätää: täällä on valmiina pestyjä vauvanvaatteita niin jättikokoon asti, että jotain sopivaa löytyy varmasti! Turvakaukalossa köllöttää tällä hetkellä pikku nipussaan yhdet valkeat puolipotkarit (ne, mitä eilen metsästeltiin Sellosta kissojen, koirien, Ln ja vauvan kanssa), serkun poikaselta peritty H&Mn kiraffibody (se on OIKEESTI aika valloittava) ja valkea plyyshiasu, missä kivan elukkakirjonnan lisäksi on sellainen typerä teksti, mutta mä nyt ajattelin elää sen kanssa... lisäksi vielä messissä on pikku pipo ja ä-pakkauksen sukka-lapas-setti. Että pitäis pienokaisen tareta, etenkin kun matkaa on autolla taitettavana se puoltoista-kaksi kilometriä...

Silmää painaa, joten taitaa meidän perhe vetäytyä yöpuulle vähitellen. Jos kuunneltais vielä Mn tänään kotiuttama uusi Raconteurs ja herättäiskin huomenna ajoissa, huisaa! Hesusbebé on ollut illalla ihan järjettömän aktiivinen, se on liikkunut enemmän kuin moneen päivään yhteensä (tai siltä musta tuntuu) eli pieni rauhoitus & poppi -sessio voipi tehdä sillekin ihan hyvää.