Tervepä terve!

Viikko otti ja heilahti nopeammin kuin pitkään aikaan ja viikonloppu puskee taas kerran niskaan. Itseasiassa helkkarin kiva juttu :) .

Pari huomiota tästä aamusta: kukin tekee duunissaan virheitä. Sain lystin viestin, jossa kerrottiin, että eräässä suurehkossa suomalaisessa verkkokaupassa oli kaupattu sinänsä jo mainioita Manitbois-dvdeitä pornoleffojen kansikuvilla. Hauskaa. Saa nähdä, onko moisella ollut peräti positiivinen vaikutus myyntiin. Ainakin leffakansi nimikkeellä "Huge man meat" oli näin tyttönäkökulmasta aika vakuuttava. Tai sitten ei.

Kaulaliina tuli valmiiksi jo tiistai-iltana. Eilen olin niin reipas tyttö, että virkkailin useamman kukkasen ainakin toiseen päähän koristukseksi. Vitsit, siitä tulee niin hieno! Tää käsityöhomma alkaa päästä jo vähän käsistä. Hassua, kun kymmeneen vuoteen ei inhoa mitään niin avoimesti kuin käsitöitä, niin yhtäkkiä ne alkaakin kiinnostaa kamalan paljon. On se ihmisen mieli kummallinen asia kaikkine muutoksineen.

Mulla on tänään pipopäivä. Sain kampaaja-ajan kamalalla väännöllä ensi keskiviikoksi, mikä on mukava juttu. Mulla on maailman paras vakkarikampaaja, se on hyvä ja jopa edullinen - kaiken lisäksi mimmi on myös hirmu mukava ja idearikas.

Nyt pitänee tehdä taas sitä, mistä mulle palkkakin maksetaan. Mikäli en palaja enää tän päivän aikana, niin toivottelen vilpittömästi nastaa viikonloppua kaikille kaikkialla - itseni mukaan lukien! Ai niin. Auto pitää taas tankata. Se on ihan sukasta, koska meidän lähibensikselle on ruuhkassa kamalan vaikeaa ajaa ja bensakin on kallista. Pyh.