Nimittäin tehdä musiikkia. Magnus ja kumpp. olivat kyllä vedossa eilen. Otin vähän viiniä - tai siis luulin ottaneeni vähän. Lopputulemana (ehkä johtuu univeloistakin?) nukuin NIIN pommiin että oikein hävetti. Ihan hirmusti. Lisäksi on (taas) vätystänyt koko päivän eikä mikään nyt oikein tunnu onnistuvan. (Olen siis byroolla vieläkin, kun yks presentaatio ei meinannut syntyä mitenkään).

M on pikkujoulurilluttelemassa, mä ajattelin kotiin päästyäni vähän siivoskella niin on äijän kivempi tulla kotiin. Lisäksi tuossa mukaan on lähdössä tuorein Trendi, eli homman nimi on instant-siivous, sitten kynttilät tulille ja musaa soimaan ja aivo narikkaan. Aahjeespliis. Tästä se lähtee. (Vähän tekisi mieli korkata se pikku punkkuinen, joka kotona odottaa, mutta nyt pitää pyrkiä jonkinsortin katumusharjoituksiin. Huono minä, ei vinettoa ainakaan tänään. Ja läpsäys sormille vielä päälle.)

Sain kuin sainkin sen onnettoman työn tehtyä. Lähden kotiin. Siivoamaan, kuten lupasin. Raportoin kaiketi huomenna, miten kävi :) .

Pus & kram.