vid_hereitgoesagain.gif

...niin kannattaa tsekata loisto-orkesteri OK Go:n mahtis juoksumattojorausviideo täältä eli Youtubesta. Audiovisio löytyy myös tuolta artistin omilta sivuilta, mutta tuubissa on niin paljon muutakin hauskaa että siellä kannattaa muistaa ajoittain seikkailla. Jee. Samoin Natalie Imbruglian hienoin levytys Smoke löytyy sieltä videoineen päivineen. Tykslikes.

* * *

Ylösnousemus tapahtui tänä aamuna jo kasilta, kiitos kujertelevaisen Iisusrakkaan. Ensin ravittiin tyttö ja sitten vanhemmat (pekonia, ihanaa) ja kun tytär nukahti sievästi sitteriin niin mekin ehdittiin lukea lehdet ja vain hengailla. Tovi sitten M meni poimimaan Ippeä sitteristä ja kas: tytär oli räjäyttänyt alleen sellaiset scheisset, että tuota babybjörniä voitanee kutsua tästä eteenpäin shitteriksi... no, eilen ei kylvetty joten aamupäiväkylpy tuli ihan hyvään saumaan. Ja nyt on lapsosella puhtaat ja kuivat yllä ja meillä aikaa syventyä asuntosivuihin. Huomenna olis Viherlaaksossa kaksi rivarinpätkää näytillä, kuvien perusteella näyttivät jo vähän liiankin hyviltä.Onneksi pitäis saada tää oma ensin myyntiin ja varmaan jonkinlainen lainalupauskin, eli ihan ex-tempore ei mihinkään muuttohommiin päästä. Ja mä vähän nikottelen tuota Espoota vieläkin, niin kivoja seutuja kuin sieltä löytyisikin. Toisella taloyhtiöllä oli jopa oma ranta, mikä on mun mielestä jo ihan sekopäistä luksusta. Ehkä mennään huomenna katselemaan ja kuulostelemaan.

* * *

Tänään on koko perheen hippapäivä, kas ystäväispariskunta Lauttasaaressa täyttää yhteensä 56 vuotta ja pitävät juhlat kotonaan - lapsiperheellinen tykkää kun voi ottaa nuorimmaisen mukaan ja lähteä tapaamaan hauskoja ihmisiä. Kylläpä kyllä. Sitä ennen pitää päästä lenkille, on niin nätti keli!