Alkavaa viikkoa, ystävät.

Viime loppuviikon hykerryttävin uutispaketti oli Rumbasta luettu tieto, jota tuplauutiseksikin voisi leikkisästi nimittää. Ensinnäkin Antti Tuisku coveroi CMX-orkesteria tulevalla joululevyllään. (Sinänsä tylsää, että biisi on slovarijollotus Pelasta maailma - ihan mukava biisi, olisipa ollut vaan hassua kuulla Antin versio vaikkapa Antroposentrifugista tms. vähän räyhäkämmästä materiaalista. Tai sitten ei...) Ja mikäs tuossa. Musiikkia se on cover-puuhakin, mutta lystiä tässä oli se että asia oli uutinen myös itse biisin alun perin aikaansaaneelle kollektiiville.

Hienon asiasta tekee kuitenkin kumpaisenkin esiintyvän aktin fanikunta.

CMX-fanaatikot itkee anttituisku.netin keskustelussa sitä, miten kamalaa on kun Tuiskun poika raiskaa suomalaisen raskaan rockin klassikon (tai klassikon ja klassikon, tokikaan AT-faneista moni ei liene vielä edes päässyt vaipoistaan ko. biisin ilmestyessä - tai mistä minä tiedän...) ja vastaavasti Tuiskuttajiksi (?!) itseään kutsuvat nuoret tekevät reippaita täsmähyökkäyksiä CMX.fi -sivuston "kysy, niin vastaamme vittuillen" -palstalle kertoen, että Antin versio tulee salettiin olemaan niin hyvä, ettei kukaan muista CMX-originaalia enää "Minun jouluni" -levyn ilmestyttyä.

Olisiko tällainen ollut mahdollista ilman interverkon ihmemaata? Niinpäniin. Ja iso heh.

Töissä on ollut tappavan tasaista hässäkkää. Deadlineja on niskassa niin monta, ettei niihin jaksa näin maanantain tuoksinnassa kiinnittää edes huomiota - sitä vaan rämpii eteenpäin ja yrittää selviytyä. Lööpit on napattu talteen ja lisää saattaa olla luvassa huomenna, saa nähdä. Tää on aina v*ttumainen vaihe: samaan aikaan pitää elää tässä päivässä ja pitää ison iso huomio alkuvuodessa 2006. Tunnen olevani skitso.

En aio tylsistyttää teitä enemmällä hutulla. Muutan noi ajankohtaislaatikot kohdilleen huomenna jos jaksan. Nyt otan Mitsun ja ajan kotiin kuuntelemaan musaa ja syömään lasagnea.

Ai niin. Me ollaan törsätty CDon.comiin aika raskaasti. M tilas viime viikolla kumpaisetkin T.a.t.U. -pitkäsoitot ja mä tänään Franz Ferdinandin uusimman, Depeche Moden Singles -kokoelman ja Turbonegron Scandinavian Leatherin. Tili tuli, tili meni. Tai siis tulee perjantaina ja menee saman tien.