Hyvää Mn nimipäivää ja Mirkun 1 kk -päivää kaikille.

Mä olen tänään shopannut. Harrastanut retail-terapiaa tylsyyteen. Shop 'til you drop - tai tässä tapauksessa ole kartsalla niin pitkään että vauvasi tipahtaa (ei siis fyysisesti putoa mistään vaan väsähtää, oli kielikuva. Kaikki jotka oli soittamassa lastensuojeluun voi nyt rauhoittua ja laskea sen luurin kädestään...).

Liikkeelle päästiin vasta iltapäivällä - kiitos muuten Laurelinille joukkioineen, kas tytär nukkui uskomattoman hyvät ja pitkät yöunet (oli yhtä puhki kuin aikuisetkin, kakkuisa äidinmaito teki varmaan myös gutaa) mutta oli sitten aamulla täynnä tarmoa, energiaa ja jutustelunhalua eli kun se kymmeneltä nousi ei ennen kahta-kolmea tarvinnutkaan muuta tehdä kuin viihdyttää jälkeläistä. Mun "lounaani" (kantarelli-lämminkuppi ja kaksi voileipää, jälkkäriksi jugurtti) sujui niin, että tytär kökötti tyytymättömän kuningattaren lailla sitterissä ja mä istuin eväineni lattialla sitterin vieressä ja milloin keikutin sitä, milloin huidoin ä-pakkauksen helistimellä ja milloin yritin sirkuttaa sille leipä suussa jotain huvittavaa. Jos olis ollut videokamera surraamassa niin siitä olis varmaan saanut aikamoista hupia irti, onneks ei ollut...

Niin. Siis lopulta klo viidentoista kieppeillä hypättiin bussiin ja ajeltiin kartsalle. Kävin ostamassa Mlle nimpparilahjat (Velipuolikuu-dvd ja Nu Virgosin CD, se löytyi alelaarista ja sisältää inside-huumoria) ja läksin toivioretkelle lasten Henkkamaukkaan. P*ska reissu, samoin Lindex ja muut eli en löytänyt a) mitään kivaa tai b) mitään sopivaa... olisin ostanut sellaisen kevythaalarin, fleeceä tai pörröä, jos sopiva olisi löytynyt. Henkalla olis ollut ihan kiva, mutta koot oli loppu ja muualla vähänkin passeleiden hinta oli lähempänä 60 euroa tai yli eikä mun budjetti kestä tuon takki takkisen jälkeen moista ;) . Ajattelinkin jo tuunata sen ä-pakkauksen kevyttoppiksen joteskin vähän persoonallisemmaksi ja ryhtyä käyttämään sitä piakkoin, tosin mulla on sellainen muistikuva että se olisi ihan törkeän iso. Ottakaamme asia siis lähempään tarkasteluun tässä jossain vaiheessa.

Aikani kierreltyäni läksin Kamppiin moikkaamaan siskoa, joka toimi Valion Vanillan näytejakelijana. Pisteelle oli ihan hervoton jono ja mäkin yllätin itseni jonottamalla purkillista Vanilla-mansikka-rahkavaahtoa, hih. Mutta on muuten hyvää, ihan jonottamisen arvoista. Kampissa homma menikin sitten shoppaamiseksi (oho), kiitokset mm. sille Onlyn kivalle myyjätärneidille, joka katsoi vaunuissa lähes-nukkuvaa Mirdeä sen aikaa että äitee sai sovittaa kolmet farkut (sekunnissa sen jälkeen tulikin kiire kopista, koska tytär alkoi kirkua kuin sumusireeni...) hintaan MIINUS VIISKYT PROSSAA, mä villiinnyin ja ostin sopivat farkut, kas on tuo pyrstö vielä aika tuhdissa kondiksessa raskauden jäljlitä... nää on isoimmat mitä ne myy, ahistus. Lisäksi lunastin Suomalaisesta tilaamani Järkevää lastenhoitoa -kirjan ja ostin samalla tarjousloruja vitosella :) sekä käväisin Tiimarissa hankkimassa ristiäiskutsujen korttipohjat - tajusin että kutsut pitää postittaa oikeastaan jo maanantaina eli kiirehän tässä taas tuli (no ylläri...).

Kuuden jälkeen sovittiin Mn kanssa tärskyt, se ajoi hakemaan turvakaukalon ja sovittiin että käydään koko pesueen voimin istahtamassa jossain nimipäivän kunniaksi. Samalla puhuttiin työasioistaan (aikuisten juttuja (tm), ihanaa...) ja syötiin (niin, siis mesta oli Kampin keskuksen I Love Food, ihan OK mässyt mutta kallis bisshe, M joi muutaman tuopin ja otti vähän päähän kun saatiin lasku, 5€ / stobe ja vielä Lapin kultaa, yyh) ja kun siskon vuoro loppui seiskalta, niin sekin liittyi seuraan. Aika meni hirmu vauhtia ja yhtäkkiä tajuttiinkin kellon olevan lähempänä puolta yhdeksää. Pääsyyllinen ajantajun pikapaluuseen oli - yllätys - lapsonen, joka ilmoitti kovaäänisesti vähintään kaiken olevan päin h-vettiä, ainakin siltä raivoamisensa kuulosti siinä vaiheessa kun saatiin turvakaukalo kiinni autoon. No, kotiin päästyä Mirkku söi, söi, söi, söi ja söi ja saatuaan tarpeeksi ja päästeltyään aika päheet röyhtäykset (jep, ylpeä äiti täällä) se nukahti mun olkapäälle ja isänsä kantoi sen kymmenen aikaan sänkyyn.

Shoppausterapiareissulta tarttui siis mukaan Mlle lahjukset ja mulle farkut, lisäksi tärväsin ihquihin bling-rihkamakorviksiin (samikset kun ostin siipalle synttäreiksi mutta värittömät) sekä ostin ne kirjat ja korttitarpeet. Nuorimmainen ei saanut mitään, koska ihanainen takki tuli postissa jo eilen eikä tänään tullut vastaan mitään hankinnan arvoista. Nyt tarttis raahautua naamapesulle ja pötköttämään, mä ehdin siis tänään jopa meikata. Heh. Terapiapäivä tosiaan :) .