(Vähän pöhköä pilkkoa yksi päivä näin kahteen osaan, mutta jotta tuo kategoriointi pysyisi edes jossain kuosissa, niin näin teemme).

Isa sai tänään vahvisterokotukset, yhdistelmärokotteen sekä rokotteen rotavirusta vastaan. Rotarix on helppo nakki, se annetaan suun kautta, mutta tuo yhdistelmä vähän jänskätti. Viimeksi Iisus otti homman oikeinkin reippaasti, vaikka verinäytteen ottaminen olikin yhtä merdeä. Tällä kertaa ei ollut lääkärintarkastusta eikä verikokeita, eli homma oli huomattavasti helpompi.

Ja helpolta näytti viilipyttysemme käytöskin! Rotarix heilahti alas ns. tuosta vaan (on kuulemma imelän makuinen, mä nauroin hoitsulle että tähän mennessä ainoat Iisuksen tuntemat maut on maito, Tutteli ja Jekovit joista ainakin jälkimmäinen haisee hirveälle - mä olen myös kuullut tarinoita äideistä, jotka itse tuotetta maistettuaan ei ole enää kyenneet syöttämään sitä vauvalle vaan ovat vaihtaneet toiseen D-vitamiinivalmisteeseen...) ja kelatkaa: pistettäessä Isa itki tasan sen aikaa, kun valmiste ruutattiin neidin reiteen. Sekunti sen jälkeen se hymyili taas. Hurja vauva. Ei pienistä järkyty. On ollut koko päivän tosi reipas myös, ei siis ainakaan toistaiseksi mitään jälkiseuraamuksia. Koputamme silti puuta :) .

(Yritin googlettaa tähän jonkin aiheeseen sopivan kuvituksen, mutta kaikki rokottamiseen liittyvät kuvat - siis ne, joissa ei rokoteta eläimiä - on jotenkin tosi pahaenteisiä. Jäi siis laittamatta.)