M&M kysyi tänään kysymyspalstallaan, mikä on paskin brändi. Piti oikein alkaa miettiä, mikä olisi omasta mielestä maininnan arvoista skeidaa. Ja miten "paskin" määritellään.

Kaupallisen alan asiantuntijat vastailivat hienosti, mm. Kekkilää, Bajamajaa ja Paskalistaa ehdotettiin, mutta mä en oikein niille lämmennyt. Mikä on oikeesti huonoa, ja jopa niin huonoa ettei se ole hyvää? Beats me. Tele Finland tuli jollain tasolla mieleen (voiko joku OIKEESTI väittää pitävänsä siitä kalsarisankarista?), mutta ei sekään ehkä aivan täytä sitä ajatusta, joka määrittäisi paskan. Ehkä paskan brändin määritelmä voisi olla hyvin muotoiltu lupaus, jota ei millään tasolla edes haluta lunastaa? Eli perinteinen "näin sitä kuluttajaa kusetetaan" -tyyppinen lähestyminen? En tiedä. Just nyt ei tule mieleen yhtäkään lafkaa / tuotetta, joka tuossa onnistuisi niin hienosti (=hoitaisi hommansa TOD huonosti) että ansaitsisi paskaleiman kylkeensä. Pöh, huonoa, hedelmätöntä pähkimistä. En ala. Siis enää.

Huhhuh. Perjantai. Tänään ei hipata, vaan tänään muutetaan kavereita. Kello on tosin jo sen verran, että isoimmat kähinät lienee käyty (istun siis työhuoneessa edelleen, enkä edes tiedä, missä mun apua tarvittaisi) ja mulla on itse asiassa vähän syyllinen olo. Mutta minkä teet. Huomenna pitäis olla viimeinkin hyvä ihminen ja siivota kotona sillai oikein kunnolla. Jos tänään ei valvo myöhään, niin ehkäpä sitä jaksaakin. Voi että, miten voi ihminen olla laiska luuseripaska!

Siivous on hyvä aasinsilta - kiitos kysymästä, me asumme pienessä kaksiossa pohjois-Helsingissä. Talo on piskuinen, puinen pienkerrostalo, valmistumisvuosi on jossain 1939-40 kieppeillä. Ympäristö on sievä ja kiva ja liikenneyhteydetkin toimii. Ruokakauppojakin on, ihan Kookauppaa ja Alepaa.

Kotona asuu mä ja M sekä kaksi kissusta, Terza ja Iipu. Iipu on allerginen kaikelle. Me ollaan kovasti paljon poissa kotoa, joten kissat on oppineet olemaan kaksistaan sillä ehdolla, että niillä on takuuvarmasti ruokaa ja puhdas loota - Tertzan v*ttumaisin veto on ollut protestikakat sohvalle, joka onneksi on näppärää, pyyhittävää ja likaa hylkivää kangasta. Yäkkiä se oli silti, onneks ei kumpikaan ehtinyt istua siihen tapahtuman aikoihin.

Mulla ei muuten oikeasti ole mitään asiaa kellekään tänään. Ehkä parempi, että kasaan itseni ja lähden niihin muuttopuuhiin. Tää meni nopeasti, siis tämä viikko. Hommaa piisasi ja nyt hiljaisen ipn päätteeksi voipi häipyä. Heh, siitäs saat, virtuaalimaailma.

Terkut kaikille, eimulmuuta. Palataan maanantaina.