Lähes viikko vierähtänyt edellisestä merkinnästä, korkea aika puhaltaa pölyt blogituksen päältä. Pahus, miten aika rientää...

Mirtsu täyttää tunnin päästä kolme viikkoa, alkaa olla jo iso tyttö. Samaa mieltä oli eilen th-täti lastenneuvolassa, missä käytiin esittäytymässä eilen maanantaina. Syntyessäänhän Mirkkulaisen mitat oli 48,5 cm ja 3685 g ja kasvua oli vajaassa kolmessa viikossa tullut kiitettävästi: pituus oli nyt 52,5 cm ja paino 4150 g. Ne kasvaa niin nopeasti, huokaisi edelleen suht. tuore äiti täällä ja odottaa kauhulla, millaiseen kasvuvauhtiin neiti kirii vanhetessaan. Kas äitinsä on tällainen 165-senttinen perusmongoli, mutta isällä on mittaa lähemmä kahta metriä. Heh. Future supermodel, ainakin pituudeltaan jos isänsä sääret on perinyt :) .

Täti kuunteli aikansa myös Mirkun röhinää ja totesi, että voisi olla paikallaan käydä näyttäytymässä myös lääkärissä. Näin me tehtiinkin - palvelu pelasi niinkin hyvin, että th varasi meille lääkäriajan samalle päivälle oikeastaan heti perään. Tuomio oli ns. vapauttava: keuhkot ja korvat kondiksessa eikä kosketus- tai käsittelyarkuutta eli homman nimi on vain olon helpotusta kehiin ja kyl se siit sitten. Ja jo tänään onkin näyttänyt ja eritoten kuulostanut paljon paremmalta.

Asiaa olisi vielä varmaan viiteen kirjoitukseen, mutta kaskas,  tässä välissä ehti tuo tytär vaatimaan niin ravintoa, kylvyn kuin syliäkin ja tuota pikaa pitäisi kaikkien päästä unillekin. Siispä jatkamma myöhemmin, ehkäpä huomenna? On muuten Mn eka työpäivä Mirden syntymän jälkeen, saapa nähdä kuinka meidän tyttöjen käy kaksistaan?

Hyvää yötä, maailma :) .